Ons adresPoel 9c
1713 GL Obdam
Airco service Obdam

Airco check

Een airconditioning systeem zorgt ervoor dat uw airco in de auto optimaal blijft werken. Van alle auto’s en bedrijfswagens hebben veel een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt rijden. Zomers houdt de airco uw auto heerlijk koel en in de winter voorkomt de airco dat uw autoruiten beslaan. Heeft uw airco onderhoud nodig? Laat de Airco service uitvoeren door Garage Tuijp in Obdam.

Controle
  • Werking van het systeem.
  • Conditie pollenfilter.
  • Uitstroomtemperatuur.
  • Visuele inspectie van de hoofdonderdelen op lekkage.

Airco fris

De verdamper van uw aircosysteem wordt gereinigd met een speciaal middel dat bacteriën en andere micro organismen doodt. De behandeling vertraagt bovendien de groei van nieuwe schimmels en bacteriën. Na deze schoonmaakbeurt behoren nare geurtjes tot het verleden.


Airco bijvullen

Ieder jaar neem het koudemiddel als gevolg van lekkage tussen de 5% en 10% af. Als gevolg van drukverlies koelt uw airco daardoor minder. Regelmatig bijvullen zorgt ervoor dat uw airco goed blijft werken.


Airco service beurt

Garage Tuijp controleert en reinigt alle onderdelen van uw aircosysteem. Met een speciaal reinigingsmiddel worden alle schimmels en bacteriën gedood. Het restant van het koelmiddel wordt afgetapt en compleet ververst.


Minerva banden Toyo banden Continental banden Maxxis banden Michelin banden